help
Vi opdrætter travheste til det svenske marked.

Nyheder
Diadem vandt på Falster
Diadem vandt på Falster fredag d. 11/10. Fra spor 4 bag startbilen kom hun fint afsted og efter 500 meter blev hun kørt fremad til 2. par udvendigt. Der var ikke de store ændringer i positionerne, før ca. 300 meter til mål, hvor der blev til at køre lige frem, og afgjorde sikkert til sejr i 18,4a 2140 meter med 1 længde til de næste heste.

Se video fra løbet

Nykøbing F. trav

FLORENS VANDREPOKAL

Ken Ecce satte igen trumf på fra start og sendte Bon Voyage Vixi til spids, mens Bella Damgård fangede ryggen.I første sving galopperede betroede Vidar og med 18,8/500 og 20,0/1000 fik Bon Voyage Vixi alt det fred hun ville have i spidsen nu med Banderas udvendig for sig, mens Diadem fandt plads i 2. par udvendig, men havde problemer med at hænge på ud på sidste omgang. Alt lignede Bon Voyage Vixi i sidste sving, men 300 meter fra mål galopperede hun pludselig og så blev det kamp.Ude i banen afsluttede Fernando N L stærkt efter ryg i sidste sving, men midt i banen kom Diadem tilbage og tog en sikker sejr på 18,4/2140 auto.Som toer gik Fernando N L før Captain Coke, der angreb over de sidste 600 meter.

- Jeg kørte lidt tidligt frem og fik 2. par udvendig, men jeg tabte en del i hvert sving. Jeg var lidt heldig i sidste sving, hvor den førende galopperede og så kunne jeg køre lige frem. Hun har gået fint indtil for et par måneder siden, men nu har hun stabiliseret sig igen, sagde René Jonassen til Fast Track efter sejren.